Netwerk advies

Als er netwerk hardware wordt aangeschaft, is het verstandig om er rekening mee te houden dat dit netwerk in de toekomst wellicht wordt uitgebreid. Ook kan het zo zijn dat er méér met het netwerk gedaan moet gaan worden dan alleen het delen van bestanden en printers. Wij kunnen u adviseren over een schaalbare oplossing: uitbreiden is altijd goedkoper dan opnieuw aanschaffen.

Draadloze netwerken (WiFi) is een technologie waarmee het mogelijk is op korte afstand draadloos gegevens te versturen. Ideaal voor gebruik thuis of op kantoor: het is niet langer nodig een netwerkkabel aan te leggen tussen de computer en het bestaande netwerk of internet modem. Hierdoor kan men bijvoorbeeld met een laptop overal op kantoor werken en van internet gebruik maken.

Belangrijk bij draadloze netwerken is wel de beveiliging: als deze niet of verkeerd is ingeschakeld, kan in principe iedereen op het netwerk inbreken en belangrijke gegevens bekijken en kopiëren. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden en de beveiliging van draadloze netwerken.

Het netwerk kan ook worden gebruikt voor het automatisch maken van back-ups van alle aangesloten computers, Lees meer over deze ideale back-up oplossing.
Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Trefwoorden: netwerk advies wifi beveiliging internet email draadloos inbreken e-mail intranet uitbreiden wep wpa alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend the hague
Wait