Tarieven data diensten
Data recovery  
Start tarief (1 uur) € 50,-
Daarna per kwartier € 12,50
Toeslag spoed behandeling * € 50,-
* Normaal duurt een recovery ongeveer 6 - 21 werkdagen (afhankelijk van de drukte).
  Bij een spoed behandeling beginnen wij onmiddelijk na ontvangst en werken door tot de recovery al of niet met succes is afgerond.

Als u vragen heeft, bel dan 06 55 88 66 41
voor gratis advies .

De meeste aanbieders van data recovery werken met prijzen die zijn gebaseerd op de hoeveelheid teruggehaalde gegevens of de capaciteit van de harde schijf. Bij sommige bedrijven staan de tarieven niet op internet, maar kunnen worden opgevraagd na het invullen van een formulier. Wij hebben een overzicht van de tarieven van een aantal aanbieders samengesteld.
Omdat wij werken met een uurtarief zijn de kosten bij ons veel lager. Ook doen we niet geheimzinnig over de kosten, die kunt u zelf uitrekenen.

USB stick reparatie *  
Per uur € 50,-
* De reparatie is bedoeld om uw gegevens terug te kunnen halen en op een ander medium (bijvoorbeeld CD of DVD) te kunnen zetten. De USB stick zelf is na reparatie niet meer bruikbaar.
Data vernietiging Vast tarief *
Schijven tot 100 Gb € 35,-
Schijven tot 100 Gb € 35,-
Schijven van 100 Gb - 250 Gb € 45,-
Schijven van 250 Gb - 1 Tb € 55,-
Andere media of capaciteit Op aanvraag
* De prijzen zijn gebaseerd op uitvoering op onze locatie. Bij uitvoering op uw locatie gelden onze normale reparatie uurtarieven.
Disk kopiëren * Vast tarief **
Schijven tot 100 Gb € 35,-
Schijven van 100 Gb - 250 Gb € 45,-
Schijven van 250 Gb - 1 Tb € 55,-
Andere media of capaciteit Op aanvraag
* De capaciteit van de te kopiëren schijf bepaalt het tarief.
** Deze prijzen zijn gebaseerd op uitvoering op onze locatie. Bij uitvoering op uw locatie gelden onze normale reparatie tarieven.
Houdt u bij het uitvoeren van deze werkzaamheden op uw locatie rekening met hogere kosten dan als deze op onze locatie wordt uitgevoerd.
Een aantal handelingen duren lang (afhankelijk van de capaciteit van de harde schijf). Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden kunnen wij niets anders doen dan wachten tot het proces is afgelopen.
Voorbeeld: het verzamelen van alle gegevens voor de recovery van een schijf van 160 Gb (zonder hard- of software problemen) duurt 1 - 1,5 uur, daarna kan pas de eigenlijke recovery beginnen.

Extra kosten:

  • Bij data recovery zijn de extra kosten afhankelijk van de hoeveelheid data die kan worden teruggehaald en van het medium (CD, DVD, (USB) disk), waarop de data moet worden aangeleverd. Een voorbeeld: het terughalen van een "Mijn documenten" map van een normaal werkende harde schijf is ongeveer 2 - 3 uur werk
  • Voorrijkosten binnen Den Haag, Voorburg en Rijswijk: € 17,50 (in een deel van Den Haag zijn geen voorrijkosten).
  • Voorrijkosten buiten bovengenoemde plaatsen: € 17,50 + € 0,35 per extra km.
Bel voor een afspraak of meer informatie 06 55886641.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Parkeerkosten van meer dan € 5,- worden doorberekend.
Op alle geleverde diensten zijn de algemene voorwaarden van ICTWaarborg (pdf) van toepassing.
Daarnaast hanteren wij ook onze eigen algemene voorwaarden (pdf).

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Trefwoorden: tarief tarieven advies prijs prijzen automatisering computer hardware software data recovery forensics alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend price cost the hague
Wait