Systeembeheer

Kleinere organisaties zijn meestal niet groot genoeg om te voorzien in een fulltime systeembeheerder. En ook als er wel een (part-time) systeembeheerder is, is er soms wat extra mankracht of kennis nodig. Een systeembeheerder die niet bij u in dienst is, maar alleen voor de tijd dat u hem nodig heeft ingehuurd wordt is dan de aangewezen oplossing.

Wij bieden systeembeheer aan op uur basis, tegen een afgesproken budget of vast tarief, afhankelijk van de behoefte binnen uw organisatie. In een eerste gesprek inventariseren wij samen met u de te verrichten werkzaamheden en sturen aan de hand van dit gesprek een prijsindicatie of offerte.

Ook kan via een servicecontract op regelmatige basis onderhoud worden uitgevoerd, waarmee potentiële problemen vroegtijdig worden aangegeven en kunnen worden opgelost.

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Trefwoorden: systeem advies beveiliging internet email beheer systeem systeembeheer systeembeheerder beheerder automatisering parttime alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend den haag denhaag gravenhage haaglanden kijkduin leiden leidschendam loosduinen monster nootdorp rijswijk scheveningen voorschoten voorburg wassenaar wateringen westland ypenburg zoetermeer the hague
Wait