Computer cursussen

Wij hebben voor particulieren een aantal basiscursussen samengesteld over Windows, Word, Excel, het gebruik van internet en het bouwen van een website. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen met geen of erg weinig kennis van de daarin behandelde onderwerpen. Een overzicht en beschrijving van deze cursussen vindt u hier.
Wij kunnen de cursussen ook afstemmen op uw wensen en ervaring, kijk daarvoor op de pagina over cursus op maat.

Wij passen de te behandelen onderwerpen aan aan de reeds aanwezige kennis bij de cursisten en de voor deze cursisten belangrijke aspecten van het Microsoft Windows besturingssysteem. Op deze manier kunnen wij een cursus bieden voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met het besturingssysteem Windows en op een intuïtieve en snelle manier hiermee kennis willen maken maar ook voor mensen die een ruime ervaring hebben, maar uitbreiding van die kennis nodig hebben om bijvoorbeeld (een deel van) het systeembeheer te kunnen uitvoeren.

Deze cursus richt zich voornamelijk op computers waarop Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8 is geïnstalleerd en kan zowel privé als in groepsverband worden gegeven. In het laatste geval gaan wij ervan uit dat alle benodigde computer apparatuur en een daarvoor te gebruiken ruimte ter beschikking wordt gesteld.

Op aanvraag kunnen wij ook cursussen over het gebruik van internet, Microsoft Word en Microsoft Excel voor beginners en gevorderden verzorgen. Ook cursussen over HTML, Perl en Javascript zijn mogelijk.

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
HTML staat voor HyperText Markup Language en is het standaard formaat waarin internet pagina's worden geschreven.
 
Hypertext is de tech­niek waar­mee een verbin­ding (link) wordt gelegd naar een ander docu­ment.
 
Markup is het gebruik van code die browser vertelt hoe de inhoud van het docu­ment weer­ge­ge­ven moet worden (lay-out).
Perl is een program­meer­taal die veel wordt toege­past op web sites om zoge­naamde cgi scripts te schijven. Deze scripts worden op de web­server uitge­voerd voordat de pagina wordt ver­zon­den naar de ont­van­ger.
 
De wille­keurige uitspra­ken rechts­onder op deze pagina worden met een Perl script op de server gege­ne­reerd en ook de zoek­ma­chine op deze site is in Perl geschreven.
Javascript is een program­meer­taal die veel wordt toege­past op web sites. De pro­gram­ma­code maakt onder­deel uit van de pagina en deze code wordt uitge­voerd op de com­puter die de web­pagina ontvangt.
 
De "popup" die u nu bekijkt is in Javascript geschre­ven en ook de menu's links op deze pagina.
Trefwoorden: advies cursus cursussen training opleiding automatisering software programma internet microsoft word excel windows les alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend den haag denhaag gravenhage haaglanden kijkduin leiden leidschendam loosduinen monster nootdorp rijswijk scheveningen voorschoten voorburg wassenaar wateringen westland ypenburg zoetermeer the hague
Wait