Computer onderhoud

Om toekomstige problemen te voorkomen, is het aan te raden om de computer regelmatig te onderhouden. Hoe vaak dit per jaar moet gebeuren is afhankelijk van het computergebruik en de aanwezige software (zie ook onderhoudscontract).

  Klik hier om uw computer gratis te testen.

Bel voor een afspraak of gratis advies
naar 06 55 88 66 41 .

Als de computer aan staat zorgen ventilatoren ervoor, dat de temperatuur van diverse onderdelen op een veilig niveau blijft. In een kantooromgeving staan de meeste pc's de hele dag aan, of worden bij vertrek niet uitgeschakeld en draaien de ventilatoren dus 24 uur per dag. Omdat deze ventilatoren lucht aanzuigen hoopt stof zich in de computerkast op, ook in de ventilatoren zelf. Hierdoor neemt de koelende werking af en bestaat de kans dat bepaalde onderdelen oververhit raken, wat erg vervelende gevolgen kan hebben en er kan zelfs brand door ontstaan.

Computer reparatie en installatie vanaf € 20,-.

Wat betreft software kunnen er bij het installeren en weer verwijderen van programma's registerfouten ontstaan. Via internet kunnen ook ongemerkt virussen of spyware worden binnengehaald. Vaak wordt de computer hierdoor behoorlijk trager. Als het een virus betreft, kunnen de gevolgen uiteraard veel ernstiger zijn.

Voor meer informatie bel 06 55886641.
Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Register fouten zijn minder bekend. Deze ontstaan vanzelf in Windows bij het instal­leren en verwij­deren van soft­ware pak­ket­ten.
 
Het register is het hart van Windows en fouten hierin kunnen leiden tot trage of insta­biele systemen, fout­mel­dingen en pro­gram­ma's die niet meer of slecht werken.
Virus­sen zijn tegen­woor­dig wel bij ieder­een bekend. Som­mige zijn rela­tief onschul­dig, maar er zijn ook virus­sen die gege­vens ver­wij­deren en grote schade kunnen toe­bren­gen aan het sys­teem.
Spyware zijn programma's die onge­merkt op een com­puter geïnstal­leerd worden, met als doel per­soon­lijke gegevens via het inter­net door te geven.
Trefwoorden: automatisering computer netwerk hardware software pc onderhoud reinigen contract alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend den haag denhaag gravenhage haaglanden kijkduin leiden leidschendam loosduinen monster nootdorp rijswijk scheveningen voorschoten voorburg wassenaar wateringen westland ypenburg zoetermeer maintenance care the hague
Wait