Wachtwoorden herstellen
Herstellen van wachtwoorden.

Als u het wachtwoord van bijvoorbeeld uw e-mail toegang in Outlook (Express) of erger nog het wachtwoord voor het inloggen in Windows bent vergeten, kunnen wij deze verborgen informatie meestal weer terughalen.

Wanneer u een document (bijvoorbeeld Word of Excel) met een wachtwoord heeft beveiligd en bent vergeten, kunnen wij dit ook voor u terugvinden. In dat geval kunt u het document eenvoudig per e-mail aan ons toesturen.

Ook als de BIOS van de computer met een wachtwoord is beveiligd en u bent dit wachtwoord vergeten kunnen wij in de meeste gevallen hulp bieden.

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Het BIOS (Basic Input Output System) is soft­ware die een com­puter gebruikt om op te starten en bevindt zich in een inge­bouwde geheu­gen­chip en heeft dus niets te maken met Win­dows of een an­der bestu­rings­sys­teem.
 
Bij het aanzet­ten van de pc voert deze instruc­ties uit die in dit geheu­gen staan, waar­onder het testen van de hard­ware (ook de harde schijf) en rand­appara­tuur. Pas als deze tests met suc­ces zijn uitge­voerd wordt het bestu­rings­systeem (bij­voor­beeld Windows) van de harde schijf opge­haald en opge­start.
 
Het BIOS biedt ook de mogelijk­heid de com­puter te bevei­ligen met een wacht­woord, dat moet worden inge­geven voor­dat het sys­teem opstart.
 
Het BIOS is opgeslagen in een chip op het moe­der­bord van de com­puter en wordt van span­ning voor­zien door een bat­te­rijtje, ook als de pc uit­staat.
Trefwoorden: software programma windows computer pc schijf bestanden beveiligd kwijt documenten password wachtwoord windows outlook word excel alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend den haag denhaag gravenhage haaglanden kijkduin leiden leidschendam loosduinen monster nootdorp rijswijk scheveningen voorschoten voorburg wassenaar wateringen westland ypenburg zoetermeer the hague
Wait