Hardware reparatie
Voor problemen met een (externe) harde schijf of andere opslagmedium zoals CD, DVD, USB stick of geheugenkaart (ook uit een digitale camera), kijk op de pagina over data recovery.

Een computer die problemen heeft of zelfs helemaal niet werkt, kunt u bij ons ter reparatie (op afspraak) aanbieden of een afspraak maken voor reparatie op uw locatie.

  Klik hier om uw computer gratis te testen.

Bel voor een afspraak of gratis advies
naar 06 55 88 66 41 .

Desktop computers

Veel voorkomende klachten bij desktop pc's zijn:

  • Defecte voeding (pc doet niets meer).
  • De computer gaat na enige tijd vanzelf uit.
  • Harde schijf problemen (start niet op of geeft foutmeldingen).

Laptops (notebooks)

Veel voorkomende klachten bij laptops zijn:

  • Defecte voeding (batterij laadt niet meer op).
  • De aansluiting voor de voeding (ook wel adapter of lader) is in de laptop afgebroken of maakt slecht contact.
  • De laptop gaat na enige tijd vanzelf uit.
  • De laptop start op maar het scherm blijft donker.
  • Problemen door stoten of vallen.

Hiervoor moet de laptop worden opengemaakt en dit soort klachten kunnen wij niet op uw locatie oplossen. U kunt in dit geval de laptop (op afspraak via 06 55886641) bij ons brengen.

Klachten

Als er meerdere klachten zijn maak dan een lijstje met de problemen die opgelost moeten worden. Het is voor ons ook handig om te weten wat er al is geprobeerd om het probleem op te lossen en in welke map(pen) uw eigen bestanden staan.

Reparatie op onze locatie:

Als u een computer bij ons ter reparatie aanbiedt dient u het volgende mee te nemen:

  • Het systeem (de computer kast, geen muis of toetsenbord).
  • Bij reparatie van een laptop of mini-pc met externe voeding hebben wij ook de voedingsadapter (lader) nodig.

Wij doen eerst een onderzoek naar de problemen van de pc of laptop. De kosten van deze diagnose zijn voor een desktop pc: € 25,- * en voor een laptop: € 35,- *. Na aflevering wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld over de kosten van de reparatie.

* Prijzen zijn exclusief BTW.

Als u hiermee niet akkoord gaat betaalt u alleen de kosten van de diagnose en kunt u de apparatuur weer komen ophalen. Gaat u akkoord dan geldt de telefonisch opgegeven prijs en vervallen de kosten van de diagnose. U wordt dan na de reparatie gebeld om een afspraak voor het ophalen te maken.

Computer reparatie en installatie vanaf € 35,-.

Reparatie op uw locatie:

Meestal kunnen wij binnen 24 een reparatie uitvoeren, ook in het weekend (in onze ). Bij reparatie op locatie kan het nodig zijn dat software opnieuw moet worden geïnstalleerd, zorg er in dat geval voor dat de originele cd's, licenties en codes beschikbaar zijn.

Maak voor de reparatie indien mogelijk een backup van uw bestanden, op verzoek kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. Uiteraard doen wij altijd onze uiterste best om uw gegevens te behouden, maar het kan voorkomen dat er bestanden verloren gaan.
Bij het opnieuw installeren van Windows wordt de systeemschijf (meestal C) altijd overschreven en zijn de daarop aanwezige gegevens (dus ook de "Mijn documenten" folder en het bureaublad) niet meer zichtbaar.
Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor verlies van gegevens.

Randapparatuur

Wij repareren ook randapparatuur, zoals bijvoorbeeld printers en scanners. Bij een storing aan een dergelijk apparaat is de prijs van een nieuw (vervangend) model een belangrijke afweging in de beslissing over mogelijke reparatie.
Vooral inkjet- of laserprinters voor normaal gebruik zijn tegenwoordig erg goedkoop, de fabrikant verdient uiteindelijk aan de steeds opnieuw benodigde inkt of toner cartridges.

Bel voor een afspraak of meer informatie 06 55886641.
Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Bij een stan­daard instal­latie en instel­ling van Windows is er op de opstart­schijf (meestal C:) een map "Documents and Settings" aanwezig (in Windows Vista , Windows 7 of Windows 8 is dit "Gebruikers" of "Users").
 
In deze speciale Windows map bevin­den zich het Bureaublad en de documenten mappen van alle gebrui­kers van het systeem.
 
Ook worden hier alle instel­lin­gen per gebrui­ker van de geïn­stal­leerde program­ma's opge­slagen, dus ook alle instel­lingen, adres­sen en e-mails van Outlook, Outlook Express of Windows (Live) Mail.
 
Het is daarom aan te raden van deze map een back-up of kopie op een ander medium (harde schijf, CD, DVD, etc.) te maken.
Trefwoorden: reparatie hardware computer pc laptop notebook problemen oplossen probleem herstellen defect kapot repareren alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend den haag denhaag gravenhage haaglanden kijkduin leiden leidschendam loosduinen monster nootdorp rijswijk scheveningen voorschoten voorburg wassenaar wateringen westland ypenburg zoetermeer repair install fix mend problem ict the hague
Wait