Computer service eenmanszaken

Als u een probleem met uw pc of laptop heeft, in Den Haag en omgeving
bieden we vakkundige en voordelige computer service.
Zoekt u snel hulp en heeft u geen zin om verder te zoeken?
Bel dan gewoon 06 55 88 66 41 voor een afspraak of gratis advies.
 Dit is geen winkel en we verkopen geen hardware of software.

Bij eenmanszaken zijn computerproblemen vaak een ramp. De computer is onmisbaar bij het maken van offertes, bijhouden van de administratie, communicatie via email en als vraagbaak via internet.

Als daarnaast de producten of diensten die u aanbiedt ook via de computer worden gemaakt of geregistreerd, is het probleem nog veel groter: het werk ligt stil.

Als u vragen heeft, bel dan 06 55 88 66 41
voor gratis advies .

U kunt natuurlijk de pc onder de arm nemen en naar de winkel brengen. Als het om een laptop gaat stuurt de winkel deze meestal op naar de fabrikant en gaat reparatie zeker enkele weken duren. Bij een desktop pc kunt u hem meestal na een paar dagen weer ophalen.

U kunt ook de hulp van een "PC dokter" inroepen, maar automatisering is een vak, net als het uwe. Omdat wij aangesloten zijn bij ICTWaarborg bent u verzekerd dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten.

Wij kunnen u in onze meestal binnen 4 uur helpen en hieraan zijn voor eenmanszaken geen extra kosten verbonden. Dus geen gesleep met apparatuur, maar snelle en vakkundige diagnose en reparatie op uw locatie.

  Klik hier om uw computer gratis te testen.

Ook problemen met het netwerk of internet kunnen we voor u oplossen. Kijk verder op hardware en software reparaties, met een onderhoudscontract zijn de meeste problemen te voorkomen.

De kosten van de diagnose zijn € 40,-.

Een computer probleem is erg vervelend, maar kan bijna altijd worden opgelost.
Maar heeft u ook nagedacht problemen met de harde schijf en het verlies van gegevens (zie data recovery)?
Een goede back-up voorziening voor één computer of meerdere in een netwerk betekent wel een extra investering, maar kan dergelijke rampen voorkomen.

Bel 06 55886641 voor een afspraak, meer informatie of gratis advies.

Extra kosten:

  • Voorrijkosten binnen Den Haag, Voorburg en Rijswijk: € 17,50 (in een deel van Den Haag zijn geen voorrijkosten).
  • Voorrijkosten buiten bovengenoemde plaatsen: € 17,50 + € 0,35 per extra km.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
De totale kosten dienen contant te worden voldaan.
Parkeerkosten van meer dan € 5,- worden doorberekend.
Op alle geleverde diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
PC dokter is een veel gebruikte beschrij­ving van perso­nen die (mees­tal als bijver­dien­ste) repa­ra­tie en instal­la­tie van com­pu­ters aan­bieden. Alsof kennis over pc's iets heel bijzon­ders zou zijn om jezelf dokter te kunnen noemen. Is een tim­mer­man dan ook een "hout dokter" of een schil­der een "verf dokter"?
 
Profes­sio­nele bedrij­ven op dit gebied leve­ren gewoon diens­ten met men­sen die door stu­die en erva­ring als hun beroep com­pu­ter­pro­ble­men kun­nen oplos­sen.
Trefwoorden: bedrijven bedrijf zelfstandig advies zzp consultant automatisering computer pc laptop notebook netwerk hardware software installatie snel hulp cursus training netwerken internet maatwerk eenmanszaak alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend den haag denhaag gravenhage haaglanden kijkduin leiden leidschendam loosduinen monster nootdorp rijswijk scheveningen voorschoten voorburg wassenaar wateringen westland ypenburg zoetermeer the hague
Wait