Internet advies

Wij kunnen u adviseren over alle zaken op het gebied van internet. Bijvoorbeeld het kiezen van de voor u meest geschikte provider, de eventueel aan te schaffen apparatuur en software en het gebruik van de vele diensten die via internet beschikbaar zijn.

Als u een eigen website heeft of er één wil (laten) bouwen kunnen wij u van advies dienen over de technische aspecten, zowel wat betreft de hardware, de software en eventuele hosting van uw website. Ook geven wij cursussen voor beginners over internet en over het bouwen van een website.

Omdat wij zelf geen hardware of software verkopen, kunnen wij dus een onafhankelijk advies geven. Natuurlijk kunnen wij assisteren bij de selectie en installatie, maar de levering en nazorg laten wij graag over aan daarin gespecialiseerde bedrijven.

Wij kunnen u ook van dienst zijn met de installatie van uw netwerk en internet verbinding.

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Een Internet provider (Internet Service Provider of ISP) is een organi­satie of persoon die diensten levert op of via het inter­net.
 
Dit kan zowel de verbin­ding van een gebrui­ker aan het inter­net zijn, alsook diensten die de gebrui­ker via het inter­net kan bena­de­ren, zoals e-mail, FTP (File Transfer Protocol) om infor­ma­tie te kun­nen verstu­ren en ontvan­gen en vele andere moge­lijk­he­den.
Hosting is het huren van ruimte op een web­server of het plaat­sen (en laten behe­ren) van een eigen web­server bij een daarin gespec­iali­seerd bedrijf.
 
Deze bedrij­ven beschik­ken over alle facili­teiten die de toe­gang tot uw web­site rege­len en garan­deren.
Trefwoorden: netwerk advies internet email e-mail wifi draadloos kabel beveiliging laptop computer pc uitbreiden keuze kiezen provider selecteren selectie alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend the hague
Wait