Netwerk advies

Als u netwerk hardware of software aanschaft, is het verstandig om er rekening mee te houden dat u dit netwerk in de toekomst wellicht wilt uitbreiden. Ook kan het zo zijn dat u méér met uw netwerk wilt doen dan alleen maar internetten en e-mailen. Wij kunnen u adviseren over een schaalbare oplossing: uitbreiden is goedkoper dan opnieuw aanschaffen.

Draadloze netwerken (WiFi) is een technologie waarmee het mogelijk is op korte afstand draadloos gegevens te versturen. Heel handig voor gebruik thuis of op het kantoor: het is niet langer nodig een netwerkkabel aan te leggen tussen uw computer en het internet modem. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld met een laptop in de tuin internetten.

Belangrijk bij draadloze netwerken is de beveiliging. Als deze niet of verkeerd is ingeschakeld kan in principe iedereen op uw netwerk inbreken en bestanden bekijken, kopiëren en zelfs verwijderen.
Ook kunnen op die manier spam of virussen worden verspreid die van uw pc afkomstig lijken te zijn.

Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden en de beveiliging van draadloze netwerken. En omdat wij zelf geen hardware of software verkopen, kunnen wij dus ook een onafhankelijk advies geven. Natuurlijk kunnen wij assisteren bij de selectie en installatie, maar de levering en nazorg laten wij graag over aan daarin gespecialiseerde bedrijven. Wij helpen u graag bij de installatie van netwerk apparatuur.

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Trefwoorden: netwerk advies internet email e-mail wifi draadloos kabel beveiliging laptop computer pc uitbreiden alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend the hague
Wait