Computer beginners cursus

Als u een computer cursus zoekt, in Den Haag en omgeving
bieden we diverse privé cursussen, ook voor beginners.
Zoekt u snel hulp en heeft u geen zin om verder te zoeken?
Bel dan gewoon 06 55 88 66 41 voor een afspraak of gratis advies.
 Dit is geen winkel en we verkopen geen hardware of software.

Voor ons allemaal was het eens de eerste keer dat we met een computer aan de slag gingen of moesten. De één vol zelfvertrouwen, de ander misschien met gemengde gevoelens of zelfs angst. Wij kunnen u op weg helpen en komen aan huis (in en rond Den Haag), om achter uw eigen PC of laptop en in uw eigen tempo u te leren omgaan met uw computer. Of gaat u liever weer de klas in?

Bel voor een afspraak of gratis advies
naar 06 55 88 66 41 .

Leeftijd of kennisniveau doen er niet toe. We houden het zo simpel mogelijk, geen moeilijke computertermen, maar gewoon Nederlands en waar nodig leggen we veel gebruikte termen uit.

Het is aan te raden om sessies van maximaal 2 tot 2,5 uur in te plannen, zodat u niet teveel informatie in één keer krijgt. De volgende keer kunnen eventueel nog een aantal onderwerpen worden herhaald.

Computer cursus aan huis - Den Haag en omgeving - leer omgaan met uw computer, ook voor senioren..
Bel voor een afspraak of meer informatie 06 55886641.

Er zijn natuurlijk veel aanbieders van standaard cursussen over computer gebruik. De voordelen van onze cursus "op maat" in vergelijking met een standaard cursus zijn:

  • Alleen de onderwerpen van uw keuze worden behandeld, niet alle overbodige zaken waarmee u misschien al bekend bent.
  • Het tempo wordt aangepast aan uw wensen en ervaring.
  • De cursus wordt op uw locatie (aan huis) gegeven en op het tijdstip dat het u uitkomt (ook 's-avonds en in het weekend).
  • U betaalt alleen per sessie, geen vooruitbetaling van cursus kosten en geen verplichtingen voor vervolg sessies.
  • Optimale aandacht, uw vragen worden direct beantwoord.
  • Als er tijdens de cursus blijkt dat meer informatie over andere onderwerpen nodig is, kan dat onmiddellijk worden aangepast.

Ieder traject wordt op uw wensen afgestemd en vindt in gezamenlijk overleg plaats. Zo bent u niet verplicht een vast aantal lessen van tevoren af te nemen. Heeft u het idee dat u zelfstandig verder kunt, dan stoppen we met de lessen of verlagen we het aantal.

Op verzoek kunnen wij ook vervolgcursussen verzorgen voor mensen die al ervaring hebben met het gebruik van computers en over bepaalde onderwerpen meer willen weten. Op de pagina cursus op maat vindt u hierover meer informatie of neem contact op, zodat we een passend voorstel kunnen doen
Beginners cursus op maat Tarief *
Eerste sessie ** € 49,50
Start tarief (1 uur) € 39,50
Daarna per kwartier € 10,-
Senioren (55+) korting *** 20%
* Het tarief geldt:
  Voor particulieren op werkdagen: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 18:00 uur (uitgezonderd feestdagen).
  Voor bedrijven op werkdagen: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur (uitgezonderd feestdagen).
  Buiten deze tijden 50% toeslag.
  Alle tarieven zijn exclusief voorrijkosten (indien van toepassing).
** Deze prijs geldt alleen voor de eerste sessie van 2 uur, vervolg sessies worden per uur en daarna per kwartier berekend.
*** Korting geldt alleen voor privé cursussen tegen het uur/kwartier tarief (dus niet voor de eerste sessie) aan particulieren.

Extra kosten:

  • Voorrijkosten binnen Den Haag, Scheveningen, Voorburg en Rijswijk: € 17,50 (in een deel van Scheveningen en Den Haag zijn geen voorrijkosten).
  • Voorrijkosten buiten bovengenoemde plaatsen: € 17,50 + € 0,35 per extra km.

Voor particulieren zijn de prijzen inclusief BTW en dienen de totale kosten altijd contant te worden voldaan.
Voor bedrijven zijn de prijzen exclusief BTW.
Als u beschikt over een internet verbinding kan direct een rekening worden aangemaakt.
Eventuele parkeerkosten van meer dan € 5,- worden doorberekend.
Op alle geleverde diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Trefwoorden: software cursus training cursussen senioren 65+ beginners beginnerscursus computercursus pc laptop internet windows opleiding les alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend den haag denhaag gravenhage haaglanden kijkduin leiden leidschendam loosduinen monster nootdorp rijswijk scheveningen voorschoten voorburg wassenaar wateringen westland ypenburg zoetermeer course the hague
Wait