Computer diensten

De computer is in de meeste huisgezinnen niet meer weg te denken. Internet en e-mail zijn bijna een standaard levensbehoefte geworden. De computer wordt ook vaak gebruikt voor het bijhouden van de eigen administratie, het schrijven van brieven en het opslaan van vele soorten informatie zoals foto's, video, muziekbestanden, etc.

Maar het onderhoud van dit zo belangrijke apparaat wordt meestal vergeten. Pas op het moment dat zich problemen voordoen wordt een oplossing gezocht, meestal in de vorm van een handig familielid of kennis, die het werken met computers als hobby heeft. Dat bij een defect aan hardware of software (en ondeskundige pogingen tot reparatie) veel gegevens verloren kunnen gaan wordt vaak naderhand pas duidelijk. Heeft u er wel eens over nagedacht wat het betekent als u één of meer bestanden kwijt bent?

Er is ook hulp op afstand beschikbaar (zie uitleg).

Wij bouwen voor u een computer op maat of voeren een "upgrade" uit. Ook als er gegevens van de harde schijf zijn verdwenen, kunnen wij deze meestal door "data recovery" weer terughalen. Vergeten of verloren wachtwoorden zijn meestal weer terug te vinden door middel van "password recovery". Ook kunnen wij de gegevens van uw harde schijf of usb stick permanent wissen.

Maakt u regelmatig een back-up? Een harde schijf is een mechanisch apparaat en kan door allerlei oorzaken (ook slijtage) defect raken. Als de beschikbaarheid van uw gegevens belangrijk is, adviseren en helpen wij u graag bij het maken van een regelmatige back-up.

Wilt u uw harde schijf vervangen zonder alles opnieuw te moeten installeren? Kijk dan op de pagina over disk cloning.

Start uw pc niet meer op? In ieder geval geen nieuwe installatie van Windows (laten) uitvoeren zonder dat er een back-up van uw bestanden is.
Na de Windows installatie is de oude inhoud van de "Mijn documenten" folder en het "Bureaublad" namelijk niet meer zichtbaar. Ook kunnen de bestanden voor e-mail in Outlook of Outlook Express (e-mails, instellingen en adres boek) worden beschadigd of overschreven.
Op dat moment (onmiddellijk stoppen verdere software installatie) zijn de meeste bestanden nog terug te halen via data recovery.

We hebben ook wat handige computer tips voor u verzameld, misschien vindt u hier een antwoord op uw vraag of de oplossing van een probleem.

Computer reparatie en installatie in de regio Den Haag vanaf € 20,-.
Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Trefwoorden: reparatie reparaties herstellen computer pc laptop notebook hardware installatie defect software oplossen probleem problemen kapot stuk computerhulp computerproblemen alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend den haag denhaag gravenhage haaglanden kijkduin leiden leidschendam loosduinen monster nootdorp rijswijk scheveningen voorschoten voorburg wassenaar wateringen westland ypenburg zoetermeer the hague
Wait