Computer reparatie

De computer is in de meeste huisgezinnen niet meer weg te denken. Internet en e-mail zijn bijna een standaard levensbehoefte geworden. De computer wordt ook vaak gebruikt voor het bijhouden van de eigen administratie, het schrijven van brieven en het opslaan van vele soorten informatie zoals foto's, video, muziekbestanden, etc.

  Klik hier om uw computer gratis te testen.

Wij bieden u vakkundige en snelle reparatie van hardware en software en voeren installaties uit van nieuwe hardware of sofware. Ook het aanleggen en instellen van uw internet verbinding kunnen wij verzorgen.

Start uw pc niet meer op? In ieder geval geen nieuwe installatie van Windows (laten) uitvoeren zonder dat er een back-up van uw bestanden is.
Na de Windows installatie is de oude inhoud van de "Mijn documenten" folder en het "Bureaublad" namelijk niet meer zichtbaar. Ook kunnen de bestanden voor e-mail in Outlook of Outlook Express (e-mails, instellingen en adres boek) worden beschadigd of overschreven.
Op dat moment (onmiddellijk stoppen verdere software installatie) zijn de meeste bestanden nog terug te halen via data recovery.
Probeer eerst zelf de oorzaak van het opstart probleem vast te stellen.
Computer reparatie en installatie in de regio Den Haag vanaf € 30,-.

Uw defecte computer wordt door ons met een CD-ROM opgestart en niet vanaf de systeem schijf om te voorkomen dat gegevens verloren gaan. Op die manier kunnen we meestal een opstartprobleem oplossen of als dat niet mogelijk is eerst een back-up van uw gegevens maken voordat Windows opnieuw geïnstalleerd wordt.

We hebben ook wat computer tips voor u verzameld, misschien vindt u hier een antwoord op uw vraag of de oplossing van een probleem.

tooltips: scannen
Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Scareware is soft­ware die valse mel­din­gen geeft over virus infec­ties, met het doel u een anti-virus pro­gramma via inter­net te ver­kopen. Ook blok­ke­ren dit soort pro­gram­ma's vaak de anti-virus soft­ware, de toe­gang tot inter­net en Windows "systeem herstel". Samen­voe­ging van scare (bang maken, schrik­ken) en software.
 
Als u het pro­gram­ma aan­schaft bent u het beste geval gewoon uw geld kwijt, omdat de mel­din­gen vals zijn en de soft­ware dus niets doet, maar het is ook moge­lijk dat deze soft­ware uw pc ver­der besmet met aller­lei andere kwaad­aar­dige soft­ware.
Trefwoorden: reparatie reparaties herstellen computer pc laptop hardware installatie defect software oplossen probleem problemen kapot stuk computerhulp computerproblemen computerprobleem computerreparatie alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo zaterdag zondag weekend den haag denhaag gravenhage haaglanden kijkduin leiden leidschendam loosduinen monster nootdorp rijswijk scheveningen voorschoten voorburg wassenaar wateringen westland ypenburg zoetermeer repair install fix mend problem ict the hague
Wait