Verantwoordelijkheid

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, sluiten A&A Service en de redactie en medewerkers van deze site iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is. Wij kunnen ook niet instaan voor de inhoud van websites waarnaar vanuit deze site verwezen wordt.

De pagina's van deze site zijn naar beste kennis en weten samengesteld, naar de inzichten van de huidige stand der techniek en vaak gebaseerd op onze dagelijkse praktijk. Het is desondanks mogelijk dat onze informatie niet helemaal volledig is, of voor verbetering vatbaar is. Uw aanvullingen, suggesties en correcties op onderdelen van deze site zijn dan ook welkom.

Alle informatie op deze website wordt aangeboden zonder enige garantie, uitdrukkelijk of stilzwijgend, met inbegrip van maar niet beperkt tot garanties van voorgenomen gebruik, geschiktheid voor een bepaald doel of vrijwaring tegen vordering van derden op grond van inbreuken op rechten.

Trefwoorden: advies consultant automatisering computer netwerk hardware software selectie pc onafhankelijk aansprakelijkheid aansprakelijk disclaimer alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo the hague
Wait