Computer links
 
  www.helpmij.nl
In het forum op deze site kunt u zoeken naar oplossingen.
 
  www.weethet.nl
Hier vindt u veel informatie, een eigen zoekfunctie en er zijn veel downloads beschikbaar.
 
  www.help2go.com
Deze site (in het Engels) biedt ook veel nuttige informatie.

Op de site www.tekstenuitleg.net vindt u veel informatie en uitleg over computer termen en de werking van de onderdelen van een pc.

De overheid heeft ook een site www.waarschuwingsdienst.nl, waarop veel actuele informatie te vinden is over virussen, spyware, etc.

Op de websites van harddisk fabrikanten vindt u soms alleen informatie over hun eigen (meestal erg kostbare) data recovery mogelijkheden, klik hier voor meer info over onze data recovery service van harde schijven of bereken de kosten.
 
  Klik hier om uw computer gratis te testen.
Ook wat betreft reparaties kunnen we u goed van dienst zijn. Wij repareren uw pc op component niveau, terwijl de fabrikant alleen componenten verwisselt en dat kan een aardige besparing op de kosten betekenen.
 
Fabrikanten websites
 
Geruilde links
» Giveaway of the Day
» MB Computer pc reparatie Amersfoort MB computer reparatie en onderhoud is gespecialiseerd in het repareren van alle merken computers. Virus, spyware, herinstallaties, upgrades, datarecovery. Ook reparatie of installatie aan huis.
» Denhaag.uwpagina.nl.
» computerhulp.expertpagina.nl.
» Rubrieken.com.
» Startgidsje.nl.
» 50plusplein.
» HoukemaTools  De website voor al uw doe-het-zelf producten
» ViVa Computers  Bij ViVa Computers kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van uw computer en/of laptop in Helmond en omgeving
» Toeristeninformatie Scheveningen
 
Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over deze site.
Data recovery betekent het terug­halen van verloren gege­vens van een harde schijf, USB stick, geheu­gen­kaart, floppy disk, ZIP disk, CD of DVD.
 
Het kan zijn dat bestan­den per ongeluk zijn weg­gegooid, het medium is gewist (geformat­teerd) of door een soft­ware of hard­ware prob­leem bestan­den lijken te zijn ver­dwe­nen.
 
Ook bij een her­in­stal­latie van Windows of het uit­voe­ren van "systeem herstel" met een CD of DVD kunnen van het bureau­blad of op de opstart­schijf uw eigen docu­men­ten niet meer zicht­baar zijn.
Een bestu­rings­sys­teem (Engels: operating system of afge­kort OS) is een pro­gramma (meestal een geheel van samen­wer­kende pro­gramma's) dat na het opstar­ten van een com­puter in het geheu­gen gela­den wordt en dat de func­tiona­li­teiten biedt om andere pro­gramma's uit te kun­nen voeren.
 
De meest bekende besturings­systemen zijn Windows (Microsoft), Linux en MacOs (Apple).
Trefwoorden: advies automatisering computer hardware software links site tips internet informatie website maxtor freecom netgear lacie hitachi synology fujitsu trekstor western digital conceptronic excelstor samsung qnap toshiba iomega seagate alienware alternate panasonic dell paradigit amd sony fujitsu msi intel asus hp ibm samsung compaq shuttle acer toshiba xxodd mp medion packard-bell lenovo the hague
Wait